• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Onze missie

Iedereen heeft recht op een momentje voor zichzelf. Wij geloven dat het erg belangrijk is om een momentje rust te kunnen pakken met een leuke hobby.

Even wat tijd voor jezelf

Onze missie is het leveren van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten om creatief mee aan de slag te gaan. Iedereen kan creatief werken. De een heeft wat meer begeleiding nodig als de ander. Voor ieder is er een product dat bij hem/haar past. En dit voor een redelijke prijs.

Onze waarden

Met onze producten willen we

  • Mensen: inspireren om zich creatief te uiten.
  • Rust: Rust vinden in het hectische dagelijkse leven
  • Kunst: De eindproducten zijn ook nog eens mooi voor aan de muur of in huis

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Kwaliteit, diversiteit, kunstzinnig en betaalbaar.

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service.

Waarom Linda's Hobbyhoek?

Wij zoeken met de grootste zorg naar mooie producten van een goede kwaliteit. Deze kopen we zoveel mogelijk rechtstreeks bij een fabrikant zodat we een scherpe prijs kunnen aanbieden. In veel gevallen verpakken wij de producten in een eigen doos, als de originele verpakking vanaf de fabrikant naar ons idee niet voldoet aan onze standaarden. Met onze verpakkingsdozen is het daardoor makkelijker om de onderdelen tussentijds netjes op te bergen, zodat alles overzichtelijk en netjes blijft.

Wij leveren garantie op onze producten voor beschadigde of missende onderdelen.

Nu zijn er natuurlijk veel alternatieven voor deze producten. U kunt deze op buitenlandse sites kopen, zoals Ali of Temu. In sommige gevallen bent u iets goedkoper uit. Maar, hierbij heeft u toch een aantal beperkingen. Er is een lange levertijd, kan een product beschadigd aankomen en vaak ontbreekt er een onderdeel waar u dan geen garantie op heeft. Er is geen herroepingsrecht, u kunt deze niet retour sturen als u zich heeft bedacht, als er een probleem is of als het simpelweg niet voldoet aan de verwachting. Hoe groot is die kans? Onze ervaring is dat er toch regelmatig kleine onderdelen kunnen missen. Het blijft handwerk bij een fabrikant om een pakket samen te stellen. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. U bent uiteraard vrij om dat risico zelf te nemen. Wij adviseren u wel om het bewust te doen. Weet waarom iets goedkoper is.

Ook zijn er goedkope hobby producten te koop bij de verschillende Nederlandse discount/voordeel winkels. Dit kunnen zeker leuke pakketten zijn. Er kunnen daadwerkelijk leuke kopjes bij zitten. Maar ook hier geldt, er is meestal een reden waarom een pakket goedkoper is. Onderdelen zijn net wat simpeler uitgevoerd, detaillering van producten kan minder zijn, onderdelen sluiten minder goed op elkaar aan. Maar, daar is de prijs dan ook naar. Dat is ieders vrije keuze. Voor iedere portemonnee een passend product. Wij vinden het goed dat er verschillend aanbod is. Wij hebben gekozen om voornamelijk in te zetten op de kwaliteit van de producten. Ook wij hebben betaalbare hobby pakketten, maar dat zijn dan eerder kleinere producten dan inleveren op de kwaliteit.