• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Diamond painting standaard - A4 - met licht - 3 standen

Productnr.: 1027

€ 27,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 21-28 dag(en)

Beschrijving

Last van slecht zicht op uw Diamond Painting, tekening of werk? Met deze LED lightpad brengt u uw Diamond painting, tekening of werk overal naar het hoogste niveau! Deze LED lichtbak is onmisbaar bij uw hobby of tekenwerk. Met maar liefst 3 verschillende dimstanden, een standaard met 3 verschillende standen en 4 clips.

Inlusief Standaard, clips en kabel!
Heeft u ook altijd last van het wegschuiven van de diamond painting of vind u het irritant dat de diamond painting altijd maar niet rechtop kan staan? Dan hebben wij de oplossing. Naast de LED Lightpad krijgt u er een verstelbaar standaard en 4 clips bij. Doordat deze standaard 3 verschillende standen heeft, kunt u uw hobby of werk op elke gewenste stand beoefenen. Met de clips zorgt u ervoor dat hetgeen wat de Lightpad moet verlichten nooit weg zal schuiven. Doordat de Lightpad gebruikt wordt met een USB-kabel, is hij op elk gewenst moment bruikbaar. Hij is aan te sluiten op elk apparaat of elke stekker met een usb poort.

Het volledige pakket!
Dit is het volledige pakket dat u nog mist. De LED lightpad voor gebruik bij Diamond Painting. Niet alleen koopt u de lichtbak, maar u krijgt er een stekkersnoer, standaard en 4 clips bij. Hierdoor heeft u niets meer nodig om uw hobby of werk naar het aller hoogste niveau te brengen!

Maar liefst 3 dimstanden
Wordt het rond 5 uur al schemerig? Dan is het heerlijk om de lightpad op de eerste stand te zetten. Dit geeft net dat extra beetje licht dat u nodig had! Maar begint het donker te worden, en heeft u goed sterk licht nodig? Dan zijn stand 2 en 3 hier uitermate geschikt voor! Met de krachte LED lichten kunt u ongeacht hoe donker het is, altijd uw diamond painting of tekenwerk zien! Hierdoor kan je zelfs 's nachts werken of knutselen!

LED lightpad A4 formaat
1x verstelbaar standaard
4x vastzet clips
1x oplaadsnoer USB
3 standen dimbaar