• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Houten bouwpakket - Hexapod spin - Ugears - 388 onderdelen

Productnr.: 1826

€ 49,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Je kat zal van ons houden of ons haten voor deze! Ben je klaar voor de coolste crawler die overal op de modelmarkt beschikbaar is? Introductie van de Ugears Hexapod Explorer: deels insect, deels robot, deels buitenaardse rover. Aangedreven door een krachtige veermotor, kan de Hexapod Explorer tot 3 meter op zijn eigen benen lopen, zonder dat een hulp- of steunwiel nodig is zoals andere modellen hebben. Het vermogen om zijn eigen gewicht te dragen stelt de Hexapod Explorer in staat om door enigszins ruw terrein te navigeren, zoals een planetaire rover die uit de capsule stapt om nieuwe werelden te verkennen. Een andere geweldige functie die onze rollator uniek maakt, is dat de Hexapod Explorer wordt geleverd met een variabele snelheidsknop. Je kunt je robo-bug laten lopen, kruipen of sluipen met elke gewenste snelheid! Wanneer de Hexapod stopt met lopen, pak hem dan op en kijk hoe de poten tot leven komen en fladderen, net zoals een echt insect zou doen. Het is het spul van nachtmerries, of de dromen van een mechanische modelmaker, afhankelijk van iemands perspectief!


De houten modelbouwset Hexapod Explorer heeft 388 onderdelen en is voorzien van een sterke metalen veer die de loopactie van de robot aandrijft en rubberen voetkussentjes voor betere tractie op gladde oppervlakken. De interne veer is opgewonden met een ratelsleutel op de buik. Met een ratelmechanisme hoeft u de sleutel niet vast te houden tijdens het opwinden om wegglijden te voorkomen - potentiële energie wordt bij elke draai opgeslagen totdat de veer volledig is belast. De Hexapod Explorer kan over ruwe oppervlakken rijden en zelfs over obstakels van 1-2 cm stappen. Draai het model omhoog, zet het neer, kies de gewenste snelheid met de draaiknop op de kop van de Hexapod en laat de "go"-schakelaar aan de achterkant los om het model in beweging te brengen. Je kunt de snelheid op elk moment wijzigen, halverwege of bij de volgende rit.


Ben je op zoek naar een cool, griezelig Halloween speelgoed of decoratie? Heb je een kind, een nichtje of neefje, of een buurman die gek is op robotica? Kinderen en volwassenen zullen het geweldig vinden om de Hexapod Explorer te bouwen en hem tot leven te zien komen terwijl hij zijn eerste schichtige stappen zet. Het bouwen van Ugears-modellen is een geweldige manier om basisprincipes van wetenschap en techniek te leren, inclusief principes uit de biologie, zoals het voortbewegen van dieren. We vinden het geweldig als families samenkomen om aan een Ugears-project te werken. Wanneer ouders en kinderen tijd besteden aan het in elkaar zetten van een cool mechanisch speelgoed zoals de Hexapod Explorer, ervaren ze de voldoening om samen iets te maken en daarna het plezier om er samen mee te spelen. Het bouwen van modellen is ook een geweldige manier om mechanische vaardigheden te ontwikkelen, problemen te leren oplossen en gedetailleerde, geïllustreerde instructies te volgen (een handige vaardigheid voor kinderen en volwassenen).