• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Houten bouwpakket - Mad Hornet vliegtuig - Ugears - 354 onderdelen

Productnr.: 1927

€ 58,50
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Elke dag is een geweldige dag om te vliegen met je Ugears Mad Hornet vintage racer. Geïnspireerd door de Granville Brothers' Gee Bee Model R-1 Super Sportster en andere vintage racevliegtuigen uit de jaren 30, heeft de Mad Hornet Vliegrtuig een dikke, traanvormige romp en een ruim achterin geplaatste cockpit om de piloot beter zicht te geven op de krappe draai rond de renbaan pylonen.


Het Ugears Mad Hornet Vliegtuig is een "Medium" moeilijk doe-het-zelf houten model met 354 onderdelen en belooft 8 uur plezierige montagetijd. Het vliegtuigmodel wordt aangedreven door een opwindbare schroefveermotor, die vaak wordt gebruikt in horlogemechanismen en andere precisie-instrumenten. Verschillende tandwielsets brengen kracht van de veer over naar de bewegende delen van het vliegtuig. De Mad Hornet heeft twee modi: pre-flight check-modus en taxi-modus. Kies de modus door de roterende trommel in een van de twee standen te zetten. Steek de speciale sleutel in de stoppergleuf en trek tot 21 keer aan het opwindkoord. Plaats het vliegtuig op een vlakke ondergrond, verwijder de sleutel en kijk hoe je Mad Hornet tot leven komt. In de check-modus draait de propeller terwijl de vleugelkleppen en het staartroer wiebelen, voordat het vliegtuig automatisch overschakelt om over het vliegveld naar de startbaan te taxiën. In de taximodus begint uw vliegtuig onmiddellijk te taxiën, tot wel 2,5 meter hoog!
Ugears staat over de hele wereld bekend voor het produceren van prachtige houten doe-het-zelf-modellen en 3D-puzzels. Dit inclusief alle soorten voertuigen: auto's, vrachtwagens, motoren, treinen, boten en vliegtuigen. De Mad Hornet is ons mooiste meest complexe vliegtuigmodel tot nu toe. We staan ook bekend om onze throwback, steampunk-gevoeligheid, dus dit korte en stevige vliegtuig uit de jaren 30 leek perfect voor een kenmerkende Ugears-vlieger. De Mad Hornet is een aantrekkelijk decoratief item voor thuis of op kantoor. Met al die techniek is het echt bedoeld voor fantasierijk spel, vooral om te pronken met de pre-flight-reeks. De draaiende propeller van de Mad Hornet en het bewegende staartroer en de vleugelkleppen die in tandem werken, zijn cool, maar de opeenvolgende actie om het modelvliegtuig te laten taxiën nadat de grondcontroles zijn voltooid, is uniek in onze collectie.