• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Houten bouwpakket - Mechanisch aquarium - Ugears - 325 onderdelen

Productnr.: 1482

€ 46,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Het Mechanische Aquarium van Ugears is een ingenieuze zoutwatervissenkom, met twee tropische vissen die elkaar achtervolgen rond een bos van algenbladeren, waarbinnen zich een zeepaardje verbergt! De schoonheid en verscheidenheid van het houden van zoutwatervissen maakt het één van 's werelds meest populaire hobby's.


De vissen en algen roteren gelijktijdig en parallel, met verschillende snelheden, in verschillende richtingen en simuleren de vloeiende golvende ritmes van het onderwaterleven van planten en dieren. De elegante vissen zien eruit alsof ze echt zwemmen terwijl ze hun kop en staart heen en weer bewegen. Het mechanische aquariummodel is uniek omdat, terwijl veel ugears-modellen worden aangedreven door rubberen bandmotoren, het nu wordt aangedreven door een veer voor een langere werking en een langere levensduur.


Om het model in beweging te brengen, draait u de knop onder het aquarium met ongeveer 25 halve slagen. Daarna draait u de schakelaar van "STOP" naar de "SWIM"-modus en u ziet hoe het mechanisch aquarium tot leven komt! Het mechanisme bevat een interne slinger om de beweging te regelen en soepel te laten verlopen. Dit model is ontworpen met als doel de operationele eenvoud voor gebruikers: één schakelaar, twee standen: aan en uit. Je kunt het model op ieder moment stoppen of gewoon laten gaan en ongeveer 40 seconden genieten van de bewegingen van de vissen en bladeren.


Met Ugears is er altijd dat extra vleugje eigenzinnigheid, belichaamd in dit model door het verborgen zeepaardje in het midden.


Maak van het Mechanisch Aquarium uw volgende familieproject!