• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Houten bouwpakket - Model Brave UA Tractor - Ugears - 51 onderdelen

Productnr.: 1929

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Is het mogelijk om het geweldige Oekraïense volk te verslaan? Als op de vijfde dag van een grootschalige oorlog gewone boeren de moed hebben om een vijandelijke tank te stelen, deze met een tractor weg te slepen en als schroot te behandelen, dan zal Oekraïne zeker zegevieren. De tractor die er met een vijandelijke tank vandoor ging, is een symbool geworden van de vindingrijkheid en onoverwinnelijkheid van de Oekraïense natie. Kapingen van Russische tanks door Oekraïense boeren en waren geen eenmalige gebeurtenissen, en deze inspirerende verhalen haalden de wereldmedia.


Ugears presenteert opnieuw een houten mechanisch model uit de speciale Age of Bravery exclusieve collectie, ter ere van Oekraïense verdedigers door de geschiedenis heen. Niet alleen beroepssoldaten, maar het hele Oekraïense volk vecht dapper tegen de russische indringers die de oorlog in februari 2022 begonnen. De ontwerpers en ingenieurs van Ugears hebben deze collectie gecreëerd om echte gebeurtenissen in de huidige oorlog te vieren, waarin burgers en militairen moed en uithoudingsvermogen tonen. We noemen deze minimodellen "mechanische verhalen" omdat ze gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen, zoals de kaping van een vijandelijke tank door een gewone landbouwtractor.


Het model bevat een leuke verrassing: een Fidget Trident. Dit miniatuur fidget-model van Ugears is een origineel souvenir met eenvoudige mechanica en een lus om op te hangen, zodat het een stijlvolle sleutelhanger kan worden. De drietand is het wapen van Oekraïne, een symbool van kracht, vrijheid en een ontembare geest.
Glorie aan de strijdkrachten van Oekraïne! Eer aan Oekraïne!