• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Houten bouwpakket - Three Wheeler UGR-S - 457 onderdelen - Ugears

Productnr.: 2195

€ 50,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De UGR-S is een prachtige nieuwe toevoeging aan de verzameling voertuigen van Ugears. Deze stoere tweezitter trekt veel aandacht dankzij zijn unieke ontwerp met drie wielen, voor- en achtervering, een functioneel stuurwiel en talloze interessante details zoals bewegende zuigers, grote koplampen, opvallende zijwaartse uitlaatpijpen en een bagagerek met een mooie koffer. Maar dat is niet alles: als je de zijkanten van de motorkap opent, zie je zelfs de benzinetank en de veermotor!

Het voertuig straalt een onweerstaanbare mix uit van auto en fiets. Hoewel er verschillende regelgevingen zijn met betrekking tot driewielige auto’s, weten we één ding zeker: ze zijn ontzettend leuk! Driewielige auto’s combineren het opwindende gevoel van een motorfiets met de stabiliteit en het rijgedrag van een auto. Ze hebben lage profielen en open cabines, wat zorgt voor een verbondenheid met de weg en de omgeving tijdens het rijden.


Naast het rijplezier, geniet je ook van de aandacht van toeschouwers en de gemeenschap van mede-eigenaren tijdens groepsritten en rally’s. De Ugears Driewieler UGR-S kan ongeveer 4 meter rechtuit rijden en je kunt ook sierlijke bochten maken door simpelweg het stuur te draaien.


Wat deze driewieler echt uniek maakt, is de veermotor en het innovatieve kettingaandrijvingsysteem naar het achterwiel, een primeur in het assortiment van Ugears. Verder zijn er twee bewegende zuigers op de decoratieve motor aan de voorkant, wat zorgt voor een extra “wow”-effect. Dit zelfbouwmodel van de driewieler wordt geleverd met een afneembare opwind sleutel die handig kan worden opgeborgen in een van de bagagevakken aan de zijkant. Het starten van de driewieler is eenvoudig: zet de versnellingspook in de “Park”-modus, steek de sleutel in de motorkap en geef maximaal 15 omwentelingen. Vervolgens schakel je de driewieler in de “Drive”-modus en zie je de prachtige zuigers en keongaandrijving in actie terwijl de trike in de gewenste richting wegrijdt. Wat de UGR-S nog specialer maakt, is dat je hem ook met de hand kunt voortbewegen zonder de veermotor te gebruiken. Met zijn unieke ontwerp en vele functies is de UGR-S een ware blikvanger. Ontdek zelf de wereld van driewielers en geniet van het bouwen en rijden met dit fantastische model.