• Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden
  • Veel accessoires om de hobby nog leuker te maken
  • Gratis levering NL vanaf €25, BE vanaf €50
  • Pakketten maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld worden de zelfde dag verzonden

Metalen bouwpakket - Royal Voyager - 127 onderdelen - Time for Machine

Productnr.: 2039

€ 49,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Royal Voyager is onze liefdesbrief aan de glorieuze jaren 70. Hoe vaak hebben we er niet van gedroomd om het tijd-ruimte continuüm te veranderen en terug te reizen naar die tijd… Dat waren de dagen van zorgeloze rockoptredens, eeuwige bloemenromantiek en vooral de dagen van prachtige auto’s! Glad en glanzend, ze waren perfect in elke lijn, in elke beweging, en elk klein ding aan hen was vol magie.


Tegenwoordig is alles veranderd: de auto’s zien er anders uit, de vormen zijn ergonomischer en de kleuren zijn minder experimenteel. Ze zijn snel en cool, maar Time for Machine mist echt de esthetiek van de jaren 70. We kunnen de geschiedenis niet herschrijven, maar we kunnen wel onze eigen ode aan de schoonheid zingen, een lied van metal en mechanica. Elke lijn van Royal Voyager is gevuld met liefde en zoete nostalgie. Als je ook terug in de tijd wilt reizen en je in het gouden tijdperk wilt storten, maak dan een ritje met dit model en ontmoet ons op een goed oud rockfeest!


Model Beschrijving

Soms missen we de harde romantiek van de snelwegen zo erg! Wind in onze haren, duizelingwekkende snelheid en nostalgie naar het rocktijdperk. Daarom hebben we Royal Voyager gecreëerd, een echte rockster in de autowereld. Goddelijke geometrische vormen, elegantie en de uitstraling van de gekke jaren ’70: je zou graag verliefd worden op deze auto. Stel je voor dat je op de nachtelijke snelweg rijdt, elke beweging en bocht voelt, geniet van elke seconde achter het stuur. Royal Voyager is voor degenen die echt wild van hart zijn, voor degenen die niet bang zijn om de onaantastbare legende aan te raken.


De deur en kofferbak van de auto kunnen worden geopend, zodat u naar binnen kunt kijken en deze van alle kanten kunt bekijken. En natuurlijk rijdt hij als de wind!